Betaalmogelijkheden

Wij hanteren verschillende betaalmogelijkheden. Voor bestellingen geplaatst via de website geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden iDeal Bankoverschrijving Paypal Creditcard Contact

iDEAL

Met iDEAL kun u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk u online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van u eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kies u voor de optie iDEAL, waarna u de bank van uw keuze kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar u eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet. Het bedrag wordt direct van u betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. WIj werken samen met SIsow als iDEAL provider. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Knab Bank, Bunq Bank en Triodos Bank. Zodra de betaling is verwerkt, wordt het bestelbedrag direct afgeschreven van uw rekening. U ziet op uw afschrift staan dat er een betaling van Stichting Derdengelden is afgeschreven.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving. Het bedrag kun u overmaken op het bankrekeningnummer van: Naam: Khan Digital Planet IBAN: NL42ABNA0448722968 BIC: ABNANL2L Zodra de betaling binnen is wordt u order verwerkt en binnen 24 uur aan u verzonden. Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden, nadat wij de betalingen hebben ontvangen.
Het kan hierdoor helaas voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht raakt. Hiervan stellen wij u uiteraard op de hoogte.

PayPal

U kunt ook via PayPal betalen. PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt u uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen en is zeer vergelijkbaar met iDEAL. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Het werkt als volgt: Heeft u bij de betaalmethode voor PayPal gekozen, dan wordt u na het afsluiten van de bestelling direct doorgestuurd naar onze betaalpagina bij PayPal. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Zodra u ingelogd bent bij PayPal krijgt u het bedrag van uw aankoop te zien en het adres waarnaar uw bestelling verstuurd wordt. Wanneer deze gegevens correct zijn, klikt u op 'nu betalen'. Uw betaling wordt daarna via PayPal verwerkt. De bijkomende kosten zijn 3% van het totaalbedrag.

Creditcard

U kunt bij ons met u Visa- en Mastercard betalen. De betaling verloop via PayPal. U hoeft hiervoor geen account te hebben bij PayPal. De extra kosten bedragen 3% van het totaalbedrag

Contant betalen

U kunt indien u heeft gekozen voor ophalen van uw bestelling ook uw bestelling contant afrekenen.