Onderhoud

Helaas gaat er altijd op het verkeerde moment mis en crasht uw pc / laptop of macbook op het verkeerde moment. Probeer dit te voorkomen door regelmatig uw machine een opschoonbeurt te geven. Wij controleren uw machine op virussen, malwaren en spyware. Updaten de machine of als het echt niet anders installeren wij een schone windows of macos erop. Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Wij streven ernaar uw computer binnen 24 uur klaar te hebben. Daar dit software is, kan dit soms enkele dagen in beslag nemen. Wij geven van te voren aan hoe lang wij er mee bezig zullen zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Windows installatie
Indien uw computer is gecrasht en niet meer wilt opstarten of u wilt hem weer aks nieuw hebben, dan kunnen wij uw computer opnieuw installeren. Wij installeren de nieuwste windows versie inclusief alle drivers en met Office. Tevens hebben wij nog een manier om toch nog al uw bestanden veilig te stellen, indien hij helemaal niet wilt opstarten. Wij stellen eerst alles veilig en installeren dan pas een nieuwe windows voor u. Let wel op dat de harde schijf nog goed moet zijn en niet mag tikken.
Vraag naar de mogelijkheden
Windows onderhoud
Indien uw computer zeer traag loopt en u last heeft van irritante pop-ups, dan is het tijd om hem eens goed op te ruimen. Wij kunnen voor uw alle spyware en malware verwijderen. Alle programma's worden geupdate. Al uw bestanden blijven behouden.
Vraag naar de mogelijkheden
Macbook installatie
Indien uw macbook is gecrasht en niet meer wilt opstarten of u wilt hem weer als nieuw hebben, dan kunnen wij uw macbook opnieuw installeren. Wij installeren de nieuwste macOS incl Office.
Vraag naar de mogelijkheden
Macbook onderhoud
Een macbook is niet als een windows pc en heeft bijna geen last van spyware of malware. Om uit te zoeken, waarom deze zo traag loopt, kan veel tijd gaan zitten. Wij raden u dan ook aam om deze opnieuw te installeren. Dit is sneller en goedkoper.
Vraag naar de mogelijkheden
Wachtwoord vergeten
Indien u uw windows wachtwoord bent vergeten, kunnen wij in 80% van de gevallen uw windows wachtwoord resetten. Indien resetten niet mogelijk is, kunnen wij meestal nog wel in uw laptop komen en uw bestanden veilig stellen.
Vraag naar de mogelijkheden
Bios ⁄ Admin password
Wij zijn een expert in het verwijderen van bios en admin wachtwoorden van laptop. Wij hebben een oplossing voor bijna elke merk. Klik hier voor informatie.<
Inbouw nieuwe hardware
Wij kunnen elke hardware inbouwen of vervangen in uw pc, laptop of macbook. Wij doen harde schijf vervangen (evt met data overdracht), scherm wisselen, moederbord of logic bord wisselen, topcase vervangen en nog veel meer.
Vraag naar de mogelijkheden
Harde schijf gewist
Het kan gebeuren dat uw harde schijf per ongeluk is gewist of dat deze gecrasht. Indien u er zelf niet aan heeft gezeten of geprobeerd te herstellen, kunnen wij u helpen uw bestanden terug te krijgen.
Vraag naar de mogelijkheden
En nog veel meer
Heeft u een ander probleem. Maak uw probleem, ons probleem.
Klik hier om contact met ons op te nemen