Reparatie aanvraag

Wij repareren oa de volgende producten: chinese autoradio's, camera's, iMac's, macbooks, notebooks, kleine electronica. De producten hoeven niet bij ons gekocht te zijn.

Klik hier om het reparatieformulier in te vullen

Onderzoekkosten

Wij hebben geen onderzoekkosten. Wel dient u zelf de kosten van het versturen en terugsturen te betalen.

Tarieven

Wij hebben lage tarieven. Doordat de jarenlange ervaring, zijn wij weinig tijd kwijt naar het zoeken van het probleem. U krijgt altijd na het aanvragen van een offerte een reparatieprijs door gemaild.

Reparatie aanmelden

U kunt uw reparatie aanvraag heel gemakkelijk aanvragen. Klik hieronder op vraag reparatie offerte aan. Wij zullen u dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte doen toekomen.

Klik hier om het reparatieformulier in te vullen

Hoe verder na het versturen van uw aanvraag?

1. U ontvangt een offerte van ons binnen 24 uur.
2. U bekijkt het voorstel wat wij hebben gedaan en kunt bij akkoord de offerte online bevestigen
3. U stuurt ons de apparatuur goed ingepakt op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebreken die ontstaan zijn voor het toesturen van uw apparatuur
4. Wij beoordelen de apparatuur aan de hand van uw beschrijving. Mocht dit niet overeenkomen, dan zullen wij de offerte aanpassen en u hiervan u op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat of niet. Indien akkoord zullen wij uw apparaat repareren.
5, Indien de reparatie klaar is, zullen wij u een factuur toesturen. Na betaling, zullen wij uw apparaat direct versturen.

Garantie

Op al onze reparaties zit 3 tot 12 maanden garantie. Hoeveel garantie u bij uw reparatie krijgt, wordt van te voren aangegeven in de offerte en staat ook duidelijk vermeld op de factuur.