USBtoGo

Wij hebben een speciale USBtoGo ontwikkeld. Hiermee heeft u altijd uw eigen Windows 10 bij u. Deze stick werkt op elke Windows laptop. De stick komt in vele uitvoeringen. Hieronder kunt u zien wat u allemaal kunt doen met deze stick

Wat kunt u ermee

Standaard kunt u met deze stick werken met Windows 10 en office. Extra programma's kunt u zelf installeren of kunnen wij voor u doen. U kunt de stick in elke windows pc of laptop stoppen en u kunt erop werken. Na het opstarten van de stick werkt u in uw oude vertrouwde omgeving. Als u klaar bent sluit u af en haalt u de stick uit de USB poort. Als de laptop of pc weer opstart dan is er niks aan verandert.

Een tweede optie is dat uw volledig onzichtbaar kunt surfen op internet.Kan worden geleverd met VPN / TOR / I2P / PGP Mail.

Hoe werkt het

De werking van deze USB stick is erg eenvoudig<br />1. Stop de USB stick in uw laptop of PC<br />2. Start op en kies voor opstarten via USB<br />3. Uw windows wordt opgestart inclusief alle programma's<br />4. U kunt werken hoe u normaal ook werk<br />5. Als u klaar bent, sluit u af en neemt u uw USB stick weer mee

Voor wie

 

De stick is voor iedereen geschikt. Grootste voordelen zijn dat wij de stick zo kunnen maken dat u onzichtbaar kunt internetten, maar ook is de USB stick volledig encrypted. Dit maakt de stick veilig, flexibel en stealth.

Snelheid

Wij gebruiken alleen de beste USB stick en SDXC kaarten. Voor nu gebruiken wij alleen USB 3.0 3.1 Gen 1 Extreme stick en UHS-3 SDXC kaarten. Voor alsnog gebruiken wij geen USB 3.1 Gen 2. Deze werken namelijk niet op Schrijfsnelheid minimaal 100 MB/s en leessnelheid minimaal 200 MB/s.

Welke software

Standaard wordt Windows 10 en Office meegeleverd. Wij kunnen oa software installeren om via een VPN verbinding te internetten inclusief veranderen van uw MAC adres. Extra eigen software is ook geen probleem..

Encryptie

Al onze USB sticks worden geëncrypt . Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw gegevens in verkeerde handen vallen, mocht u de USB kwijt raken. De encryptie bestaat uit minimaal 20 tekens en is hierdoor door een bruteforce hack niet te kraken.

Veiligheid

De stick is volledig veilig. Bij het kwijtraken of diefstal door derden, kunnen ze niet bij uw gegevens.

PGP en VPN

Wij kunnen uw stick ook opzetten met een PGP mail account incl mail client. Hierbij installeren wij ook direct de TOR browser en VPN Software. Tevens installeren wij een MAC adres changer, waardoor de mac van de gebruikte laptop wordt verandert.

Welke soorten beschikbaar

De ToGo oplossingen komt in veel varianten Wij kunnen deze op een USB stick leveren of op een SDXC kaart. De minimale grote die wij leveren is 64 GB.</p>

Meer informatie

De USBtoGo zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar. Indien u interesse heeft in dit artikel meldt u dan aan via onderstaande link. U ontvangt alleen 1 bericht zodra ze op onze website staan.<br /><br />

Klik hier om een bericht te ontvangen zodra dit artikel op onze website staat